Vastaanottoasetukset

Tässä luvussa kerrotaan Faksitoiminnot-asetusten Vastaanottoasetukset-valikon käyttäjän työkaluista.

Vaihda vastaanottotila

Määritä faksiasiakirjojen vastaanottotila.

Oletusasetus on Autom. vastaanotto.

Tallenna erikoislähettäjä

Jos tallennat tietyt vastaanottajat toimintoon "Erikoislähettäjät", voit asettaa heitä varten joitakin erikoistoimintoja.

Katso lisätietoja erikoislähettäjien tallentamisesta kohdasta "Erikoislähettäjät, joita kohdellaan eri tavalla".

Tallenna erikoislähettäjä: Tulosta luettelo

Voit tulostaa erikoislähettäjien luettelon.

1. Paina [Faksin asetukset].

2. Paina [V-ottoasetukset].

3. Paina [Tallenna erikoisläh: Tulosta luettelo].

4. Paina [Aloita]-näppäintä.

Kun haluat peruuttaa luettelon tulostuksen ennen [Aloita]-näppäimen painamista, paina [Peruuta]- tai [Tyhjennä/Seis]-näppäintä.

5. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Edelleenlähetys

Määritä, lähetetäänkö vastaanotetut faksiasiakirjat ohjelmoidulle vastaanottajalle.

Oletusasetus on Pois.

Katso lisätietoja edelleenlähetyksestä kohdasta "Edelleenlähetys".

Vastaanottoasetukset

Valitse, tallennetaanko vastaanotetut asiakirjat kiintolevylle myöhempää tulostusta varten vai tulostetaanko ne välittömästi tallentamatta.

Oletusasetus on Tulosta.

Katso lisätietoja vastaanottotiedoston asetuksesta kohdasta "Vastaanottotiedoston asetus".

Käyttäjän asetus vastaanottotiedostoille

Laitteeseen tallennetujen asiakirjojen hallintaan voidaan määrittää pääkäyttäjä sen jälkeen, kun faksiasiakirjat on vastaanotettu. Pääkäyttäjä määritetään syöttämällä pääkäyttäjän käyttäjätunnus asiakirjahallintaan Web Image Monitor- tai DeskTopBinder-ohjelmien avulla.

Pääkäyttäjän käyttäjätunnus on tallennettava kohdeluetteloon etukäteen.

Tämä toiminto on käytettävissä vain, kun [Tallenna] on valittu kohdassa "Vastaanottotiedoston asetukset".

On suositeltavaa käyttää Web Image Monitor-ohjelmaa, joka toimii samassa verkkoympäristössä kuin tämä laite. Muutoin Internet-selain ei välttämättä aukea ja seurauksena voi olla virhe.

Oletusasetus on Pois.

1. Paina [Faksin asetukset].

2. Paina [V-ottoasetukset].

3. Paina [Käyttäjän asetus V-O tiedostoille].

4. Jos haluat käyttää käyttäjäkoodia, paina [Päällä].

5. Paina määritettävän käyttäjän kohdenäppäintä ja paina sen jälkeen [OK].

6. Tarkista valittu käyttäjä ja paina [OK].

Kun tallennettu käyttäjä poistetaan kohdeluettelosta, viesti "Poistettu osoitelistasta" tulee näkyviin. Syötä käyttäjä uudestaan.

7. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Jos käyttäjäkoodi on poistettu järjestelmäasetusten osoitekirjan hallinta -toiminnolla, et voi katsella vastaanotettuja ja tallennettuja asiakirjoja Web Image Monitor -ohjelmalla. Valitse asetukseksi [Pois] kohdassa 2 tai tallenna käyttäjäkoodi uudelleen.

SMTP-vastaanottotiedoston lähetysasetukset

Tämä toiminto on käytettävissä järjestelmissä, jotka mahdollistavat SMTP:n kautta vastaanotetun sähköpostiviestin reitityksen.

Oletusasetus on Pois.

Katso lisätietoja SMTP-vastaanottotiedoston lähetysasetuksista kohdasta " SMTP-vastaanottotiedoston lähetysasetukset".

2-puoleinen tulostus

Määritä, tulostetaanko vastaanotetut faksiasiakirjat paperin molemmille puolille.

Oletusasetus on Pois.

Ruutumerkki

Määritä, tulostetaanko ruutumerkki vastaanotettujen faksiasiakirjojen ensimmäiselle sivulle.

Oletusasetus on Päällä.

Keskitysmerkki

Määritä, tulostetaanko keskitysmerkki kunkin vastaanotetun sivun vasemman reunan puoliväliin ja yläreunaan keskelle.

Oletusasetus on Päällä.

Tulosta vastaanottoaika

Määritä, tulostetaanko vastaanoton päiväys, kellonaika ja tiedostonumero vastaanotettujen faksiasiakirjojen alareunaan.

Oletusasetus on Pois.

Vastaanotettujen tiedostojen tulosteiden lukumäärä

Määritä, montako kopiota kustakin vastaanotetusta faksiasiakirjasta tulostetaan.

• 1 - 10 sarjaa

Oletusasetus on 1 sarja.

Paperikasetti

Käytä tätä toimintoa, kun haluat tulostaa tallennetuilta lähettäjiltä saadut faksiasiakirjat ja muilta lähettäjiltä saadut faksiasiakirjat käyttämällä eri paperikasetteja.

Kasettien nimien näyttö voi vaihdella asennettujen lisävarusteiden mukaan.

Oletusasetus on Autom. valinta.

Määritä kasetti eri linjoille

Määritä paperikasetti kullekin linjalle (puhelin, Internet-faksi, IP-faksi).

Oletusasetus on Pois.

1. Paina [Faksin asetukset].

2. Paina [V-ottoasetukset].

3. Paina [imageSeur.].

4. Paina [Määritä kasetti eri linjoille].

5. Paina [Päällä].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos valintasi on [Pois], vastaanotettu faksi tulostetaan oletusluovutustasolle.

6. Valitse linjatyyppi.

Käyttöpaneelin näyttö

7. Valitse kasetti, jolle vastaanotettu paperi luovutetaan, ja paina sen jälkeen [OK].

Jos asetat toisen linjatyypin, toista toimenpiteet alkaen vaiheesta 5.

8. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Kansiosiirron raportti

Voit määrittää, lähetetäänkö kansiosiirron tulosraportti määritettyyn sähköpostiosoitteeseen, kun kansiot tallennetaan edelleenlähetyskohteiksi, joihin kaikilta lähettäjiltä tai erikoislähettäjiltä saadut asiakirjat lähetetään.

Ensin sinun on tallennettava kansiosiirron raportin kohde kohdeluetteloon. Katso lisätietoja kohdasta "Faksikohteen tallennus".

Määritä ryhmäkohde, kun haluat siirtää asiakirjoja useisiin kohteisiin. Ryhmään voidaan määrittää enintään 500 nimeä. Katso lisätietoja kohdasta "Nimien tallennus ryhmään".

Vaikka kansiosiirron tulosraportin lähetys ei onnistuisi, raporttia ei tulosteta tällä laitteella.

Oletusasetus on Älä lähetä s-postia.

1. Paina [Faksin asetukset].

2. Paina [V-ottoasetukset].

3. Paina [imageSeur.].

4. Paina [Kansiosiirron raportti].

5. Kansiosiirron raportin voit lähettää painamalla [Lähetä s-postia].

Jos et halua lähettää kansiosiirron raporttia, paina [Älä lähetä s-postia] ja paina sitten [OK].

6. Paina sen sähköpostiosoitteen kohdenäppäintä, johon ilmoitus lähetetään, ja paina [OK].

7. Tarkista valittu kohde ja paina [OK].

8. Paina [Poistu].

9. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Muistilukko: vastaanotto

Kun valitset muistilukkotoiminnon, vastaanotetut asiakirjat tallennetaan muistiin eikä niitä tulosteta automaattisesti. Kun muistilukolla varustettu asiakirja saapuu, luottamuksellisen tiedoston merkkivalo vilkkuu. Tämän tiedoston voit tulostaa syöttämällä muistilukkotunnuksen. Käyttäjä, jolla ei ole muistilukkotunnusta, ei voi tulostaa tiedostoa.

Tällä toiminnolla estetään luvaton pääsy tiedostoon. Muistilukon käyttöön sinun täytyy tallentaa muistilukkotunnus ja laittaa sitten muistilukko päälle. Erikoislähettäjiltä tulevat tiedostot voit tallentaa vain muistilukkoon siten, että tallennat jokaiselle lähettäjälle asetuksen "Eri kohtelu erikoislähettäjille".

Toiminto ei ole käytössä Internet-faksiviestinnässä.

Oletusasetus on Pois.

1. Paina [Faksin asetukset].

2. Paina [V-ottoasetukset].

3. Paina [imageSeur.].

4. Paina [Muistilukko: vastaanotto].

5. Valitse [Päällä] tai [Pois], ja paina sitten [OK].

6. Paina [Poistu].

7. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.