Ohita otsikko
 

Edelleenlähetys

Vastaanotetut asiakirjat tulostetaan ja lähetetään edelleen määritetylle vastaanottajalle. Toiminto on hyödyllinen, jos olet esimerkiksi vierailemassa toisessa toimistossa ja haluat saada kopion asiakirjoistasi kyseiseen toimistoon. Voit määrittää edelleenlähetyksen määränpääksi myös kansion.

Tärkeää

  • Voit valita lopulliset vastaanottajat vain osoitekirjaan tallennettujen kohteiden joukosta.

Edelleenlähetyskohteeksi voidaan määrittää faksinumero, Internet-faksiosoite, IP-faksiosoite, sähköpostiosoite ja kansio.

Jos haluat muuttaa loppuvastaanottajia lähettäjien mukaan, määritä lähettäjien lopulliset vastaanottajat kohdassa "Tallenna erikoislähettäjä". Muilta kuin määritetyiltä lähettäjiltä vastaanotetut asiakirjat lähetetään tässä toiminnossa määrättyyn kohteeseen. Lisätietoja erikoislähettäjien tallentamisesta saat kohdasta "Erikoislähettäjät, joita kohdellaan eri tavalla".

Voit valita, tulostetaanko edelleenlähetetyt asiakirjat. Katso "Parametriasetukset" (kytkin 11, bitti 6).

Edelleenlähetyskohteeksi määritetyn kohteen poistamisesta kohdeluettelossa seuraa, että edelleenlähetyskohde poistetaan, joten ne on tallennettava uudelleen. Jos kohdetta muutetaan, asiakirja lähetetään uuteen kohteeseen. Jos määritetyn tyyppistä kohdetta ei ole, voit määrittää vaihtoehtoisena kohteena käytettävän kohteen. Katso "Parametriasetukset", (kytkin 32, bitti 0).

Voit tallentaa tämän toiminnon pikanäppäimeen. Katso lisätietoja kohdasta "Yleiset asetukset".

Jos olet määrittänyt kansion edelleenlähetystä varten, voit määrittää edelleenlähetyksessä käytettävän tiedostomuodon. Katso "Parametriasetukset" (kytkin 21, bitti 3).