Vastaanottoasetukset

Määritä, tallennetaanko vastaanotetut tiedostot kiintolevylle vai tulostetaanko ne tallentamatta. Voit tulostaa tallennettuja asiakirjoja uudelleen ja ladata ne kuvatiedostoina Web Image Monitor- tai DeskTopBinder -ohjelmalla. Jos valinta on tulostus ilman tallennusta, asiakirjat tulostetaan heti, kun ne vastaanotetaan.

Jos olet määrittänyt järjestelmäasetuksilla vastaanotettujen faksien lähetyksen jakelupalvelimelle, asiakirjoja ei voida tallentaa kiintolevylle.

Tärkeää

• Toimintoon tarvitaan tulostin-/skanneriyksikkö.

1Paina [Faksin asetukset].

2Paina [V-ottoasetukset].

3Paina [Vastaanottotiedostoasetukset].

4Paina [Tulosta] tai [Tallenna], ja paina sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Voit peruuttaa valintasi painamalla [Peruuta]. Näyttöön palautuu vaiheen 3 näkymä.

Jos valittuna on [Tallenna], voit valita, lähetetäänkö tiettyyn sähköpostiosoitteeseen vastaanottokuittaus. Sen voit tehdä painamalla [Ilmoitus kohteelle] ja valitsemalla sähköpostiosoitteen osoitekirjaan tallennetuista Internet-faksikohteista. Voit myös tallentaa ryhmävastaanottajan. Ryhmään voi valita enintään 500 vastaanottajaa.

5Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Huom.

• Kohdasta "Parametriasetukset" (kytkin 10, bitti 5) voit valita, tulostetaanko tallennetut vastaanotetut asiakirjat. Katso "Parametriasetukset".

• Jos [Tallenna] on valittu ja ilmoituksen kohde on määritetty, ilmoitus asiakirjan vastaanotosta voidaan lähettää määritettyyn sähköpostiosoitteeseen.

• Kiintolevylle tallennetut kiintolevyt lajitellaan vastaanotettuina ja tallennettuina asiakirjoina.

• Et voi vaihtaa toiseen asetukseen, jos vastaanotetut asiakirjat on tallennettu kiintolevylle. Jos haluat vaihtaa asetuksen toiseksi, tulosta kiintolevylle tallennetut asiakirjat tarvittaessa ja poista ne sen jälkeen.

• Vastaanotetut luottamukselliset tiedostot tallennetaan muistiin. Tulosta ne luottamuksellisen vastaanottotiedoston tulostustoimintoa käyttämällä.

• Valinnalla [Tallenna] muistitilaa käytetään sitä enemmän, mitä enemmän tallennettuja asiakirjoja on. Kun muistitilaa on liian vähän, asiakirjoja ei enää tallenneta kiintolevylle. Jos näin tapahtuu, laite alkaa ensin tulostaa vanhoja asiakirjoja ja tallentaa sitten niiden päälle.

• Voit tallentaa vastaanotettuja asiakirjoja noin 320 sivua tai 2240 A4-kokoista vakiosivua (ITU-T#1 -testisivu).

• Et voi lähettää vastaanotettuja asiakirjoja.

• Et voi hallita tallennettuja asiakirjoja asiakirjapalvelimen näytöstä.

• On suositeltavaa käyttää Web Image Monitor -ohjelmaa, joka toimii samassa verkkoympäristössä kuin tämä laite. Muutoin Internet-selain ei välttämättä aukene ja seurauksena voi olla virhe.