Hakulehtien asettaminen ohisyöttötasolle

Hakulehtien asettaminen ohisyöttötasolle.

Tärkeää

• Määritä ennen tämän toiminnon käyttämistä kasetti hakulehdille ja määritä hakemistoluiskan paikka käyttäjän työkalujen kohdassa paperityyppi. Lisätietoja paperityypistä, katso Yleiset asetukset.

Hakulehdet syötetään ylimmästä luiskasta lähtien.

Kuva hakulehtien asettamisesta laitteeseen

1. Alkuperäiset asiakirjat

2. Hakulehdet

3. Kopiot

1Avaa ohisyöttötaso ja aseta hakulehdet tasolle niin, että se puoli, jolle haluat kopioida, tulee ylöspäin, kunnes kuuluu äänimerkki.

Ohisyöttötason kuva

2Aseta paperiohjaimet paperikoon mukaan.

3Paina [Ohisyöttö], ja sitten [Sharp] -näppäintä.

4Paina [Valitse koko], ja valitse sitten paperin koko.

5Paina [OK] kahdesti.

6Aseta alkuperäiset laitteeseen ja paina [Aloita].

Huom.

• Lisätietoja hakulehtien asettamisesta paperikasetteihin, katso "Kopiointi hakulehdille".