HTML-käyttöohjeiden käyttö

Tällä sivulla selvitetään HTML-käyttöohjeiden käyttö.

# Käytetyt näyttökuvat ovat esimerkkejä.

Navigointi

1

Käyttöoppaat

Avaa pääsivu napsauttamalla tästä.

2

Kaikki otsikot

Näyttää luettelon, joka sisältää kaikki käyttöohjeen otsikot.

3

Sisältö

Näyttää käyttöohjeen sisällysluettelon.

4

Takaisin

Palaa edelliselle sivulle.

5

Edellinen

Palaa edelliselle sivulle (otsikkojärjestyksen mukaan).

6

Seuraava

Siirtyy seuraavalle sivulle (otsikkojärjestyksen mukaan).

7

Siirry sivulle

Siirtyy vastaavalle HTML-sivulle. (Hyperlinkit näkyvät alleviivattuina.)

8

Avaa uudessa ikkunassa

Avaa vastaavan sivun uudessa ikkunassa.

9

Sivun alkuun

Siirtyy nykyisen sivun alkuun.

# Jos sivu sisältää viitteitä, ne näkyvät sivun alalaidassa.

Hyödyllisiä toimintoja

Hyödyllisiä toimintoja

1

Haku

Hae haluamiasi kohteita käyttämällä avainsanoja. Useiden avainsanojen avulla tapahtuva yhdistetty haku ei ole mahdollinen.
Haun tulokset mukaan lukien avainsanojen synonyymit tulevat myös näyttöön.

Haun tulos -näyttö

Kun teet haun pääsivulla, hakutulokset kaikista käyttöohjeista tulevat näyttöön.

Haun tulos -näyttö

2

Asetukset

Voit muuttaa näytön värin ja piilottaa toimenpiteiden kuvat.
Hyväksy muutokset napsauttamalla [OK].

Asetukset -näyttö

Symbolit

Tässä käyttöohjeessa käytetään seuraavia symboleja:

Vaara

Viittaa tärkeisiin turvallisuusvaroituksiin.
Näiden ohjeiden laiminlyönnistä voi olla seurauksena vakava vamma tai kuolema. Lue varoitukset tarkoin.
Ne löytyvät Tietoa laitteesta -ohjeen kohdasta Turvallisuustiedot.

Varoitus

Viittaa tärkeisiin turvallisuusvaroituksiin.
Jos nämä huomautukset jätetään huomiotta, seurauksena voi olla lievä tai keskivaikea loukkaantuminen tai laitteen tai omaisuuden vaurioituminen. Lue varoitukset tarkoin.
Ne löytyvät Tietoa laitteesta -ohjeen kohdasta Turvallisuustiedot.

Tärkeää

Viittaa ohjeisiin, joihin on hyvä kiinnittää huomiota laitteen käytön aikana, ja selityksiin, joissa kerrotaan todennäköiset syyt paperitukoksiin, alkuperäisten vahingoittumiseen tai tiedon katoamiseen. Lue selitykset tarkoin.

Huomautus

Viittaa laitteen toimintojen täydentäviin selityksiin sekä käyttäjävirheiden ratkaisuun.

Viite

Tämä symboli sijaitsee lukujen lopussa.
Se osoittaa mistä löydät lisätietoja aiheesta.

Viittaa näppäimien ja painikkeiden nimiin.