Kopiointi hakulehdille

Voit kopioida hakulehdille.

Kuva kopioinnista hakulehdille

Tärkeää

• Määritä ennen tämän toiminnon käyttämistä kasetti hakulehdille ja määritä hakemistoluiskan paikka käyttäjän työkalujen kohdassa paperityyppi. Lisätietoja paperityypistä, katso Yleiset asetukset.

Kuva kopioinnista hakulehdille

1. Alkuperäisen leveys

2. Hakemistolehden leveys

• Määritä hakulehtien koko käyttäjän työkalujen kohdasta Kasetin paperikoko. Mahdollisia kokoja ovat A4, 81/2 × 11 ja 81/2 × 14. Lisätietoja kasetin paperikoosta, katso Yleiset asetukset.

• Hakulehtiä voi asettaa kasetteihin 2 ja 3 tai leveään suurkapasiteettikasettiin. Aseta hakulehdet kopioitava puoli alaspäin.

• Käytä hakulehtiä määrittäessäsi aina hakulehtipidikettä.

Kuva kasetista 2

• Aseta hakulehdet niin, että edellä syötetään se sivu, jossa ei ole hakuluiskaa.

• Kun asetat hakulehtiä kasettiin 2 tai 3, säädä takaohjaimen sijainti niin, että hakulehtipidike sopii hakulehtiin.

Kuva kasetista 2

Hakulehdet syötetään ylimmästä luiskasta lähtien.

Kuva kopioinnista hakulehdille

1. Alkuperäiset asiakirjat

2. Hakulehdet

3. Kopiot

1Valitse paperikasetti, johon hakulehdet on asetettu.

Käyttöpaneelin näyttö

2Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.

Huom.

• Tarkista hakemistoluiskan paikka välttääksesi kuvan rajautumisen.

• Kohdista kopioitava kuva tarkistamalla hakemistoluiskan paikka. Jos kuva yltää hakemistoluiskan yli, väriaine voi liata arkkien takapuolen.

• Jos haluat kopioida hakulehdille ohisyöttötasolta, katso "Hakulehtien asettaminen ohisyöttötasolle".

• Jos on syntynyt paperitukos, tarkista alkuperäisten ja hakulehtien järjestys ja aloita kopiointi uudelleen.