Kopiointi leveältä suurkapasiteettikasetilta

Leveän suurkapasiteettikasetin avulla voit kopioida myös muille kuin vakiotyyppisille papereille.

Käytä leveää suurkapasiteettikasettia, kun kopioit kalvoille, tarroille, paksulle paperille kuten kirjekuorille, hakulehdille tai paperille, jota ei voi asettaa paperikasettiin.

Tärkeää

• Ohisyöttötasoa ei voi käyttää, kun leveä suurkapasiteettikasetti on asennettu.

• Erikoispaperit, kuten kalvot ja paksu paperi, on asetettava leveään suurkapasiteettikasettiin. Määritä paperityyppi etukäteen käyttäjän työkalujen valinnalla "Paperityyppi: suurkapasiteettikasetti". Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.

• Kopioitaessa omalle paperikoolle se on asetettava leveään suurkapasiteettikasettiin ja määritettävä paperin koko etukäteen käyttäjän työkalujen valinnalla "Kasetin paperikoko: suurkapasiteettikasetti". Lisätietoja leveään suurkapasiteettikasettiin asetetun paperin tyypin määrittämisestä, katso Yleiset asetukset.

• Paperikoon muuttaminen leveään suurkapasiteettikasettiin, katso Vianmääritys.

Huom.

• Jos valitset käyttäjän työkalujen kohdassa "Paperityyppi: suurkapasiteettikasetti" valinnaksi Paksu paperi 2, Paksu paperi 3 tai Erikoispaperi 2, laite puhaltaa automaattisesti ilmaa tuulettaakseen leveään suurkapasiteettikasettiin asetettuja papereita.