Perustoiminnot

Tässä osassa kuvataan kopioinnin perustoiminnot.

Tärkeää

• Jos käyttäjän todennus on käytössä, syötä käyttäjäkoodi (enintään 8 numeroa) numeronäppäimillä, jotta laite hyväksyy kopiointityöt. Lisätietoja pääkäyttäjän työkaluista, katso Yleiset asetukset.

• Kun perustodennus, Windows-todennus tai LDAP-todennus, tai Integration-palvelintodennus on asetettu, syötä käyttäjänimi ja salasana, jotta laite hyväksyy kopiointityöt. Lisätietoja, katso Tietoja laitteesta.

• Jos kopioidaan muulle kuin tavalliselle paperille, määritä paperityyppi käyttäjän työkalujen Kasetin paperiasetus -valinnalla. Lisätietoja paperiasetuksista, katso Yleiset asetukset.

1Varmista, että näytössä näkyy “Valmis”.

Jos näkyvissä on jokin muu toiminto, paina [Kopiointi]-painiketta ohjauspaneelin vasemmassa reunassa.

Kopioinnin aloitusnäyttö

Käyttöpaneelin näyttö

2Varmista, että edellisen kopiointityön asetukset on poistettu.

Jos aikaisempia asetuksia on, paina [Tyhjennä valinnat] -näppäintä.

3Aseta alkuperäiset.

4Tee halutut asetukset.

5Anna kopioiden lukumäärä numeronäppäimillä.

Suurin asetettava kopiomäärä on 9999.

6Paina [Aloita]-näppäintä.

Kopiointi käynnistyy.

Kun asetat alkuperäisiä valotuslasille, paina [Sharp] -näppäintä sen jälkeen, kun kaikki alkuperäiset on skannattu.

7Kun kopiointityö on valmis, tyhjennä asetukset painamalla [Tyhjennä valinnat] -näppäintä.

Huom.

• Kirjaudu aina ulos lopetettuasi laitten käytön estääksesi valtuuttamattomia henkilöitä käyttämästä sitä.

• Keskeytä kopiointi monikopioinnin aikana painamalla [Tyhjennä/Seis]-näppäintä.

• Jos haluat peruuttaa kaiki kopiointityöt ja palauttaa koneen oletustilaan, paina [Tyhjennä valinnat] -näppäintä.

• Tyhjennä syötetyt arvot painamalla [Tyhjennä/Seis]-näppäintä tai [Peruuta]-näppäintä näytöllä.

• Varmista asetukset painamalla [Tarkista valinnat].

• Voit muuttaa enimmäiskopiomäärän käyttäjän työkalujen Kopiomäärä enintään -asetuksella. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.