Registrera en FTP-mapp

Detta avsnitt beskriver hur du registrerar en FTP-mapp.

1Tryck på [Systeminställningar].

Bild på användarpanelen

2Tryck på [Admin.verktyg].

3Tryck på [Hantera adressboken].

4Kontrollera att [Programmera/Ändra] är valt.

5Välj det namn vars mapp du vill registrera.

Du kan söka efter registrerat namn, faxnummer, mappnamn, e-postadress eller IP-faxmottagare.

6Tryck på [Aut.info] och därefter på [bildNästa]

7Tryck på [Ange annan autent.info] på den högra sidan av Mappautentisering.

När [Ange inte] är valt gäller det FTP-användarnamn och FTP-lösenord som du har angett i Standardanvändarnamn/Lösenord (Skicka) i inställningarna för Filöverföring. För mer information, se "Filöverföring".

8Tryck på [Ändra] under "Användarnamn för inloggning".

9Skriv in användarnamnet för inloggning och tryck på [OK].

10Tryck på [Ändra] under "Lösenord för inloggning".

11Ange lösenord och tryck sedan på [OK].

12Bekräfta lösenordet genom att ange det på nytt och tryck sedan på [OK].

13Tryck på [Mapp].

14Tryck på [FTP].

Bild på användarpanelen

15Tryck på [Ändra] under "Servernamn".

16Ange servernamn och tryck sedan på [OK].

17Tryck på [Ändra] under "Sökväg".

18Ange sökvägen och tryck sedan på [OK].

Du kan ange en absolut sökväg med formatet: "/user/ home/username"; eller en relativ sökväg med formatet: "directory/sub-directory".

Om du inte anger någon sökväg anses inloggningskatalogen vara den aktuella katalogen.

Du kan även ange en IPv4-adress.

Du kan skriva in en sökväg med upp till 128 tecken.

19För att ändra portnumret trycker du på [Ändra] under "Portnummer".

20Ange portnumret med siffertangenterna och tryck sedan på [bild].

Du kan ange värden från 1 till 65535.

21Tryck på [Anslutningstest] för att kontrollera att sökvägen är korrekt.

22Tryck på [Avsluta].

Kontrollera inställningarna om anslutningstesten misslyckas och prova sedan på nytt.

23Tryck på [OK].

24Tryck på [Avsluta].

25Tryck på [Användarverktyg/Räknare].

Obs

• För att registrera namnet, se "Registrera namn".

• Du kan ange upp till 64 tecken för användarnamnet.

• Lösenordet får bestå av upp till 64 tecken.

• Du kan skriva in ett servernamn med upp till 64 tecken.

• Om användarautentisering har angivits, kontakta din administratör.