Autentiseringsinformation

Följande beskriver tillvägagångssättet för autentisering av en användarkod.

Viktigt

• Funktionerna som associeras med respektive användarkod är samma. Om du ändrar eller tar bort användarkoder blir hanteringsinformation och begränsningar associerade med den koden ogiltiga.

Registrera användarkoder för att begränsa användarnas behörighet till följande funktioner och kontrollera användningen av varje funktion.

Obs

• Du kan registrera upp till 500 användarkoder.

• Antalet kopior gjorda av dokument lagrade i dokumentservern med faxfunktionen bokförs på respektive användarkod. På det sättet kan man följa upp hur varje användare utnyttjar funktionerna.

• Antalet kopior som skannats i skannerfunktionen räknas för respektive användarkod. På det sättet kan man följa upp hur varje användare utnyttjar funktionerna.

• För att registrera användarkod för skrivardrivrutinen automatiskt, välj [PC-kontroll]. För att använda användarkoden som är inställd i Användarverktyg, ställ in användarkoderna som är registrerade i Användarverktyg för skrivardrivrutinen.

• För mer information om inställning av användarkoder för skrivardrivrutinen, se Hjälpen till skrivardrivrutinen.