Radera antalet utskrifter

Detta avsnitt beskriver hur du rensar räknaren.

1Tryck på [Systeminställningar].

Bild på användarpanelen

2Tryck på [Admin.verktyg].

3Tryck på [Visa/Radera/Skriv ut räkneverk per användare].

4Välj den användarkod som ska raderas.

5För att nollställa antalet utskrifter som är producerade under en användarkod, välj användarkoden från vänster sida av displayen.

Bild på användarpanelen

Tryck på [Välj allt på sidan] om du vill välja alla användarkoder på sidan.

6Tryck på [Nollstl.] under "Per användare".

7Välj den funktion du vill rensa från [Kopiatorräkneverk], [Utskriftsräkneverk], [Faxutskrifter], [Faxsändning], [Skannerräkneverk] och [Totalräkneverk].

8Tryck på [OK].

9För att radera antalet utskrifter från alla användarkoder, tryck på [Nollstl.] under "Alla användare".

10Välj den funktion du vill rensa från [Kopiatorräkneverk], [Utskriftsräkneverk], [Faxutskrifter], [Faxsändning], [Skannerräkneverk] och [Totalräkneverk].

11Tryck på [OK].

12Tryck på [Avsluta].

13Tryck på [Användarverktyg/Räknare].