Vidarekopplingsmarkering

Detta avsnitt beskriver vidarekopplingsmärkering.

Du kan skriva ut en vidarekopplingsmarkering på dokument som är vidarekopplade.

Mottagaren kan särskilja mellan vidarekopplade och normalt mottagna dokument.

Illustration av vidarekopplingsmarkeringen

Denna funktion är inte tillgänglig när minnesvidarekoppling utförs till en mottagare via e-post eller till en mottagarmapp.

Med användarparametrarna kan du ange huruvida du vill skiva ut vidarekopplingsmarkeringen eller ej. Se "Parameterinställningar".