Kopiator/dokumentserverfunktioner på huvud- och undermaskiner.

Detta avsnitt beskriver kopiator/dokumentserverfunktioner på de två maskinerna under Tandemkopiering.

När tandemkopiering pågår är tangenten [Användarverktyg/Räkneverk] på undermaskinerna avaktiverade. Om du vill ändra standardinställningarna trycker du först på [Tandemkop.] som är markerat på huvudmaskinens kontrollskärm och rensar sedan tandemkopieringsjobbet och gör slutligen önskade inställningar.