Allmänna funktioner

I följande lista beskrivs hur standardinställningarna för Allmänna funktioner på huvud- och undermaskiner används under tandemkopiering.

Auto bilddensitet, prioritet

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Originaltyp, prioritet

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Original fototyp, prioritet

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Visa originalläge

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Visa papper

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Originalriktning i duplexläge

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Kopieriktning i duplexläge

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Max. kopieantal

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Automatiskt kassettskifte

• Huvudmaskinen tillämpar den inställning som har gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även sina respektive inställningar.

Varningsljud: Original lämnat på originalglaset

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Jobb avslutat-ton

• Huvudmaskinen tillämpar de inställningar som gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även de inställningar som gjorts på huvudmaskinen, oavsett de inställningar som gjorts på dem.

• Nör [På] väljs ljuder bara huvudmaskinen.

Visning av tandemkopieringstangenter

• Huvudmaskinen tillämpar den inställning som har gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även sina respektive inställningar.

Växla visning av originalräknare

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Prioritet för tvåfärgsläge

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Anpassa funktion: Kopiator

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Anpassa funktion: Dokumentserverlagring

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Anpassa funktion: Dokumentserverutskrift

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.