Indata/utdata

Nedan beskrivs hur standardinställningarna för indata/utdata på huvud- och undermaskiner tillämpas under tandemkopiering.

Växla till buntfunktion

• Inställningar gjorda på huvud- och undermaskinerna påverkar inte tandemkopieringen.

SADF, auto. återställning

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Rotationssortering: Auto. pappersforts.

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

• Den här funktionen är igång när Automatiskt kassettskifte i Användarverktyg (Systeminställningar) är inställt på "På (Rotera)".

Kopieringsutmatningsmetod i glasläge

• Inställningar gjorda på huvud- och undermaskinerna påverkar inte tandemkopieringen.

Kopieringsutmatningsmetod i sidofacksläge

• Inställningar gjorda på huvud- och undermaskinerna påverkar inte tandemkopieringen.

Minnet fullt: Starta om Auto-skan

• Huvudmaskinen tillämpar de inställningar som gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även de inställningar som gjorts på huvudmaskinen, oavsett de inställningar som gjorts på dem.

Infoga separationsark

• Huvudmaskinen tillämpar de inställningar som gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även de inställningar som gjorts på huvudmaskinen, oavsett de inställningar som gjorts på dem.

Brevhuvudsinställning

• Huvudmaskinen tillämpar de inställningar som gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även de inställningar som gjorts på huvudmaskinen, oavsett de inställningar som gjorts på dem.

Häftposition

• Huvudmaskinen använder den inställning som gjorts på den. Undermaskinernas inställningar påverkar inte tandemkopiering.

Hålslagningstyp

• Huvudmaskinen tillämpar de inställningar som gjorts på den. Undermaskiner tillämpar även de inställningar som gjorts på huvudmaskinen, oavsett de inställningar som gjorts på dem.

Förenklad skärm: Efterbehandlingstyper

• Inställningar gjorda på huvud- och undermaskinerna påverkar inte tandemkopieringen.

• Tandemkopieringsfunktionen är inte tillgänglig från enkla displayen.