Justera färgbild

Detta avsnitt beskriver användarverktygen i menyn Justera färgbild under Kopiator/Dokumentserverinställningar.

Standardinställningar visas i fetstil.

Bakgrundsdensitet för ADS (Fullfärg)

Bakgrunddensiteten justeras för att hoppa över texturen och kopieringen. Du kan justera bakgrundsdensiteten upp till 5 nivåer i fullfärgsläge.

Den mellersta av de 5 justeringsnivåerna ställs in som standard.

Färgkänslighet

Färgen som har valts för konvertering i "Färgkonvertering" och färgen som har valts för "Radera färg" kan du justera i 5 nivåer.

Den mellersta av de 5 justeringsnivåerna ställs in som standard.

När färgbredden har ställts in på "Bredare" och färgen som ska raderas till exempel är röd, raderas alla färger som ligger nära magenta och orange. Om den ställs in på "Smalare" raderas färgen röd.

A.C.S.-känslighet

Denna 5-stegsinställning bestämmer nivån på standarden som används för att särskilja mellan svartvita original och fullfärgsoriginal när "Automatiskt färgval" är valt.

Den mellersta av de 5 justeringsnivåerna ställs in som standard.

A.C.S.-prioritet

Denna inställning bestämmer kopieringsprioriteten mellan "Svartvitt" och "Fullfärg" när "Automstiskt färgval" är valt.

Standardinställningen är Fullfärg.

Typ av bläckstråleutmatning

När du kopierar dokument på bläckstrålepapper, anger du den slutliga bildkvaliteten som är lämplig för dokumentets färg.

Den här inställningen är i funktion när du valt [Bläckstråleutmatning] under [Övriga] (skärmen för kopiatorfunktioner).

Standardinställningen är Bläckstråleutmatning 1.

När du kopierar pappersdokument som skrivits ut på en vanlig bläckstråleskrivare, väljer du [Bläckstråleutmatning 1].

Öka bildens rödton, välj [Bläckstråleutmatning 2].

Öka bildens blåton, välj [Bläckstråleutmatning 3].