Indata/utdata

Detta avsnitt beskriver användarverktygen i menyn Indata/utdata under Kopiator/Dokumentserverinställningar.

Standardinställningar visas i fetstil.

Växla till bunt

Du kan välja att låta Buntläge eller SADF-läge visas när du trycker på [Specialoriginal]

Standardinställningen är Bunt.

SADF, auto. återställning

I SADF-läge måste ett original placeras inom angiven tid efter det att det föregående originalet har matats igenom.

Standardinställningen är 5 sekunder.

Du kan justera denna tid från 3 till 99 sekunder i steg om 1 sekund.

Rotationssortering: Auto. pappersforts.

Ange om kopiering ska fortsätta när papper med önskad riktning har tagit slut vid rotationssortering.

Standardinställningen är Av.

• Kopieringen fortsätter med kopieringspapper med en annan riktning. Kopieringsjobbet avslutas även om du lämnar maskinen.

• Av

När papper av önskad riktning tar slut stoppar maskinen kopieringen och uppmanar dig att fylla på kopieringspapper. När du har fyllt på papper återupptar maskinen kopieringen.

Utmatningsläge för kopior i glasläge

Du kan ange på vilket sätt kopior ska levereras när du kopierar ett original som placerats på originalglaset.

Standardinställningen är Texten upp.

Utmatningsläge för kopior i sidofacksläge

Du kan ange på vilket sätt kopior ska levereras vid kopiering i sidofacksläge.

Standardinställningen är Texten upp.

Minnet fullt: Starta om Auto-skan

När minnet blir fullt vid skanning av original kan maskinen först göra kopior av skannade original och sedan automatiskt fortsätta att skanna återstående original.

Standardinställningen är Av.

• Du kan låta maskinen producera kopiorna, men sorterade sidor kommer inte att vara i följd.

• Av

När minnet blir fullt stoppar maskinen hanteringen vilket ger dig möjlighet att ta bort de kopierade sidorna som har levererats till utmatningsfacket.

Infoga separationsark

Du kan ange Antalet kopior för infogning av separationsark från 1 till 999 i steg om ett.

Standardinställningen är 1 uppsättning(ar).

Brevhuvudsinställning

Om du väljer [Ja] i denna funktion roterar maskinen bilden korrekt.

Standardinställningen är Nej.

Riktningsfast (blocktyp) eller dubbelsidigt papper kanske inte skrivs ut korrekt beroende på hur originalen och papperet placeras.

Häftningsposition

Ange vilken häftningsposition (Övre 2 eller Nedre) som har prioritet för att visas i startskärmen.

Tillvalsefterbehandlaren SR4010, efterbehandlaren SR4020, efterbehandlaren SR5000 krävs för att använda denna funktion.

• När efterbehandlaren SR4010 är installerad:

Standardinställningen för "Häftningsposition 1" är Övre 1.

Standardinställningen för "Häftningsposition 1" är Sned.

Standardinställningen för "Häftningsposition 3" är Vänster 2.

Standardinställningen för "Häftningsposition 4" är Övre 2.

• När efterbehandlaren SR4020 är installerad:

Standardinställningen för "Häftningsposition 1" är Övre 1.

Standardinställningen för Häftningsposition 2 är Mitten.

Standardinställningen för "Häftningsposition 3" är Vänster 2.

Standardinställningen för "Häftningsposition 4" är Övre 2.

• När efterbehandlaren SR5000 är installerad:

Standardinställningen för "Häftningsposition 1" är Övre 1.

Standardinställningen för "Häftningsposition 1" är Sned.

Standardinställningen för "Häftningsposition 3" är Vänster 2.

Standardinställningen för "Häftningsposition 4" är Övre 2.

Hålslagstyp

Ange vilken hålslagstyp (2 hål eller 3 hål) som har prioritet för att visas i startskärmen.

Tillvalsefterbehandlaren krävs för att använda denna funktion.

Standardinställningen för "Hålslagstyp 1" är 2 hål vänst.

Standardinställningen för "Hålslagstyp 2" är 2 hål övre.

Förenklad skärm: Efterbehandlingstyper

Du kan välja vilken knapp som ska visas med högre prioritet för "Efterbehandlingstyper" på den förenklade skärmen.

Standardinställningen för "Förenklad skärm: Efterbehandlingstyper 1" har inte ställts in.

Standardinställningen för "Förenklad skärm: Efterbehandlingstyper 2" har inte ställts in.

Standardinställningen för "Förenklad skärm: Efterbehandlingstyper 3" har inte ställts in.