Hvis tovejskommunikationen er deaktiveret

Udfør kun denne procedure, hvis printeren og computeren ikke tovejskommunikerer. Proceduren giver dig mulighed for at se printerdriverindstillingerne, angive hvilket ekstraudstyr, der er installeret, og angive format og type på det papir, der er lagt i printeren.

Windows 98/Me

1. I menuen [Start] skal du pege hen på [Indstillinger] og derefter klikke på [Printere].

2. Klik på ikonet for den printer, du ønsker at bruge.

Når du åbner dialogboksen over printeregenskaber første gang efter installation af printerdriveren, eller hvis du ikke har angivet det tilsluttede ekstraudstyr endnu, bliver du bedt om at angive dette.

3. I menuen [Filer] skal du klikke på [Egenskaber].

4. Klik på [OK].

5. Vælg det korrekte format og den korrekte type for kassetten.

6. Klik på [OK] for at lukke dialogboksen over printeregenskaber.

Windows 2000/Vista eller Windows NT 4.0

1. I menuen [Start] skal du pege hen på [Indstillinger] (Windows Vista: [Kontrolpanel]), og derefter klikke på [Printere].

Vinduet [Printere] vises.

2. Klik på ikonet for den printer, du ønsker at bruge.

3. I menuen [Filer] skal du klikke på [Egenskaber] (Windows Vista: Højreklik på ikonet for printeren, og klik derefter på [Egenskaber]).

Når du åbner dialogboksen over printeregenskaber første gang efter installation af printerdriveren, eller hvis du ikke har angivet det tilsluttede ekstraudstyr endnu, bliver du bedt om at angive dette.

4. Klik på [OK].

5. Klik på fanen [Tilbehør].

Hvis ekstraudstyr er deaktiveret i fanen [Tilbehør], er tovejskommunikation aktiveret. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at ændre indstillinger for ekstraudstyr.

6. Vælg det korrekte format og den korrekte type for kassetten.

7. Klik på [OK] for at lukke dialogboksen over printeregenskaber.

Windows XP, Windows Server 2003

1. I menuen [Start] skal du klikke på [Printere og faxenheder].

Vinduet [Printere og faxenheder] vises.

2. Klik på ikonet for den printer, du ønsker at bruge.

3. I menuen [Filer] skal du klikke på [Egenskaber].

Når du åbner dialogboksen over printeregenskaber første gang efter installation af printerdriveren, eller hvis du ikke har angivet det tilsluttede ekstraudstyr endnu, bliver du bedt om at angive dette.

4. Klik på fanen [Tilbehør].

5. Vælg det korrekte format og den korrekte type for kassetten.

6. Klik på [OK] for at lukke dialogboksen over printeregenskaber.