Hvis testudskriften mislykkes

Dette afsnit beskriver, hvordan du løser opståede problemer i forbindelse med testudskrifter.

Netledningen, USB-kablet eller Ethernet-kablet er ikke tilsluttet korrekt.

Kontrollér, at netledningen, USB-kablet eller Ethernet-kablet er tilsluttet korrekt.

Du har valgt en forkert port.

1. I menuen [Start] skal du pege hen på [Indstillinger] og derefter klikke på [Printere].

2. Klik på ikonet for printeren, og klik derefter på [Egenskaber] i menuen [Filer].

3. Klik på fanen [Detaljer] (fanen [Porte] i Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003, Windows NT 4.0), og kontrollér printerporten.

• Vælg USB- eller netværksprinter på listen, hvis den valgte portforbindelse er andet end en USB- eller netværksprinter.

• Hvis du vil tilslutte via USB, når USB ikke vises på listen, skal du geninstallere printerdriveren. Se USB-forbindelse detekteres ikke automatisk.

Utilstrækkelig blæktilførsel.

Tilførsel af blæk til udskriftshovederne starter automatisk, første gang printeren tændes, eller når du udskifter en patron.

Vent til blæktilførslen er udført.[Strøm]-tasten holder op med at blinke og lyser derefter konstant.

Printeren er offline.

Kontrollér, om printerens online-indikator er tændt. Hvis printeren er offline, skal du trykke på [Online]-tasten på kontrolpanelet for at skifte til online-tilstand.

Der er opstået en printerfejl.

Brug kontrolpanelet til at undersøge, om der er opstået en printerfejl. Hvis dette er tilfældet, skal du forsøge at udskrive igen.

Kontakt en salgs- eller servicerepræsentant, hvis du ikke kan løse problemet.