Lyninstallation for USB

Følg nedenstående procedure for at installere printerdriveren og Brugervejledning.

Vigtigt

Bemærkninger om installationen (USB-tilslutning)

Hvis meddelelsen “Digital signatur blev ikke fundet” eller [Softwareinstallation], [Hardwareinstallation] eller dialogboksen [Windows kan ikke bekræfte udgiveren af denne driversoftware] vises:

1. Klik på [Ja], [Fortsæt alligevel] eller [Installer denne driversoftware alligevel] for at fortsætte installationen.

Hvis dialogboksen [Guiden Der er fundet ny hardware] vises:

1. Klik på [Installer fra en liste eller en specifik placering (Avanceret)], og klik derefter på [Næste >].

2. Klik på [Medtag denne placering i søgningen], og klik derefter på [Gennemse].

3. Gå til “DRIVERS” på cd-rom'en, og klik derefter på [OK]. Vælg den mappe, der passer til dit styresystem.

Sørg for at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet [Søg i flytbare medier (floppy, cd-rom...)].

Yderligere information om filerne på cd-rom'en findes i Software på cd-rom'en.

1. Start Windows, og indsæt den medfølgende cd-rom i cd-rom-drevet.

Luk alle åbne programmer.

Når du starter Windows, kan “Guiden Tilføj ny hardware” blive vist. Hvis dette sker, skal du klikke på [Annuller]. Kontrollér igen, at strømmen er slukket.

2. Vælg et sprog til interfacet, og klik derefter på [OK].

3. Klik på [Lyninstallation for USB].

4. Læs hele licensaftalen omhyggeligt. Hvis du accepterer dens betingelser, skal du klikke på [Jeg accepterer aftalen], og derefter klikke på [Næste >].

5. Kontrollér, at strømmen til printeren er slukket, og klik derefter på [Næste >].

6. Kontrollér igen, at strømmen til printeren er slukket, og klik derefter på [Næste >].

Kontrollér, at dialogboksen nedenfor vises.

Hvis [Softwareinstallation] eller dialogboksen [Windows kan ikke bekræfte udgiveren af denne driversoftware] vises, henvises der til “Bemærkninger om installationen”.

7. Sørg for, at computeren og printeren er forbundet korrekt, og tryk derefter på [Strøm]-tasten.

Installation starter.

Hvis forbindelsen til computeren ikke blev bekræftet, skal du foretage portindstillingerne igen, når installationen er udført.

Hvis meddelelsen “Digital signatur blev ikke fundet” eller dialogboksen [Guiden Der er fundet ny hardware] eller [Hardwareinstallation] vises, henvises der til “Bemærkninger om installationen”.

8. Vælg, om overvågning af printerstatus skal åbnes automatisk, og klik derefter på [Næste >].

9. Kontrollér installationsresultatet, og klik derefter på [Næste >].

Installér Brugervejledning.

10. Klik på [Udfør].

Printerdriveren og brugervejledningen er nu installeret.

Hvis meddelelsen “Digital signatur blev ikke fundet” eller dialogboksen [Guiden Der er fundet ny hardware] eller [Hardwareinstallation] vises, henvises der til “Bemærkninger om installationen”.