Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

RPCS Raster Printer Drivers

In dit gedeelte worden de bestandslocaties beschreven van de diverse RPCS Raster Printer Drivers en de systeemvereisten.

Bestandslocatie

De stuurprogramma's staan in de volgende mappen op de meegeleverde cd-rom.

• RPCS Raster Printer Driver voor Windows 98/Me

DRIVERS\PRINTER\RPCS_R\WIN9X_ME\DISK1

• RPCS Raster Printer Driver voor Windows 2000/XP en Windows Server 2003

DRIVERS\PRINTER\RPCS_R\WIN2K_XP\DISK1

• RPCS Raster Printer Driver voor Windows NT 4.0

DRIVERS\PRINTER\RPCS_R\NT4\DISK1

Systeemvereisten voor de printer drivers

• Computer

PC/AT-compatibele computer die het besturingssysteem ondersteunt.

• De Windows NT 4.0 printer driver is niet compatibel met versies van Windows NT 4.0 die zijn ontwikkeld voor gebruik met een RISC-processor (MIPS R-reeks, Alpha AXP of Power PC-processors).

• Besturingssystemen

Windows 98/Me

Windows 2000/XP of Windows Server 2003

Windows NT 4.0

• Schermresolutie

Minimum SVGA 800 600 pixels

Opmerking

Verwijzing