Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

De printerserver opgeven

Volg de onderstaande procedure voor het invoeren van de instellingen van de printerserver.

Belangrijk

1. Wijs in het menu [Start] naar [Programma's], [DeskTopBinder], [SmartDeviceMonitor for Client] en klik vervolgens op [Instelling afdrukserver].

Het dialoogvenster Instelling afdrukserver wordt weergegeven.

2. Schakel het selectievakje [Afdrukken/gegevensverzending melden aan client-pc's] in en klik vervolgens op [OK].

Afhankelijk van de instelling van de print server wordt een dialoogvenster weergegeven. Lees het bericht in het dialoogvenster en klik vervolgens op [OK].

Door te klikken op [Annul.], wordt de gewijzigde instelling geannuleerd.

3. Er wordt een dialoogvenster weergegeven voor het opgeven van de instelling van de clientcomputer. Klik op [OK].

De instelling van de print server is gewijzigd. U moet echter nog de meldingsinstelling opgeven op elke clientcomputer.