Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Foutmeldingen TWAIN-scanfunctie: Clientcomputer

In dit gedeelte worden de meest algemene foutmeldingen met betrekking tot het TWAIN-stuurprogramma uitgelegd, die op de clientcomputer worden weergegeven, en wat u moet doen voor het oplossen van de fouten waarnaar deze verwijzen.

Onvoldoende geheugen.

Er is onvoldoende geheugen voor het scannen.

Scanner is niet gereed.

Er kan een fout zijn opgetreden op de clientcomputer of het apparaat.

Schakel het apparaat uit en verzeker u ervan dat de USB-kabel goed is aangesloten. Als de melding opnieuw wordt weergegeven, neemt u contact op met de leverancier. In het geheugen opgeslagen gegevens kunnen verloren zijn gegaan.

Scanner wordt momenteel gebruikt door een andere gebruiker.

Het apparaat gebruikt de scanner met een andere functie, zoals kopiëren.

Probeer opnieuw te scannen nadat de andere functie met de scanner klaar is.

Gegevens lezen is mislukt.

De clientcomputer kon de gegevens van het apparaat niet lezen.

Schakel het apparaat uit en verzeker u ervan dat de USB-kabel goed is aangesloten. Als de melding opnieuw wordt weergegeven, neemt u contact op met de leverancier.

Uw firewall blokkeert mogelijk de ontvangst van gegevens. Schakel de firewall uit en maak opnieuw een scan.