Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Foutmeldingen TWAIN-scanfunctie: Bedieningspaneel

In dit gedeelte worden de meest algemene TWAIN-scanfunctiefouten uitgelegd die op het bedieningspaneel van het apparaat worden weergegeven, en wat u moet doen voor het oplossen van de fouten waarnaar deze verwijzen.

Systeemfout (XXXX)

Er is een mechanische fout opgetreden. Schakel het apparaat uit en weer in. Als de melding opnieuw wordt weergegeven, neemt u contact op met de leverancier.

PC-verbind. mislukt

De USB-kabel is niet goed aangesloten.

Schakel het apparaat uit en verzeker u ervan dat de USB-kabel goed is aangesloten. Als de melding opnieuw wordt weergegeven, neemt u contact op met de leverancier.