Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Foutmeldingen scanfunctie: Bedieningspaneel

In dit gedeelte worden de waarschijnlijke oorzaken en mogelijke oplossingen besproken van de belangrijkste fouten op het bedieningspaneel van het apparaat als u de scanfunctie gebruikt.

Systeemfout (XXXX)

Er is een mechanische fout opgetreden. Schakel het apparaat uit en weer in. Als de melding opnieuw wordt weergegeven, neemt u contact op met de leverancier.

Geheugen vol

Tijdens het scannen is de maximale geheugencapaciteit bereikt.

Scangegevens na dit punt zijn verwijderd.

Geh.bestand vol

Het maximumaantal bestanden dat in het geheugen kan worden opgeslagen, is bereikt voordat alle originelen konden worden gescand.

Verklein het aantal te scannen originelen.

*Kan niet verb. met*

Het apparaat kan de SMTP-, DNS- of FTP-server niet bereiken.

Neem contact op met de beheerder.

*FTP server fout*

Gegevens die van het apparaat zijn verzonden, zijn niet op de FTP-server opgeslagen.

Neem contact op met de beheerder.

*Ongeldig wachtwrd*

Het ingevoerde wachtwoord voor toegang tot de FTP-server is ongeldig.

Schrijf het juiste wachtwoord voor de FTP-server op en bewaar het op een veilige plaats voor toekomstig gebruik.

*Server geheug. vol*

De geheugencapaciteit van de SMTP-server is tijdens e-mailverzending bereikt.

*Kan IP niet verkr.*

Het apparaat kan het IP-adres van de DNS-server niet verkrijgen.

Neem contact op met de beheerder.

*Communicatiefout*

De verbinding met de server is verbroken tijdens het verzenden of ontvangen van gegevens.

Neem contact op met de beheerder.