Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Basisprocedures voor het verzenden van scans naar FTP

In dit gedeelte worden de basishandelingen voor het verzenden van scanbestanden naar FTP beschreven, met het plaatsen van originelen op de glasplaat als voorbeeld.

1. Verzeker u ervan dat er geen eerdere instellingen zijn achtergebleven.

Als er een eerdere instelling is, drukt u op [Modi wissen].

Als er een andere functie wordt weergegeven, drukt u op [Scan].

afbeelding toetsen bedieningspaneel

2. Plaats de originelen.

E-mail/Bestand verz.
     -Org inst-
  3. Selecteer een bestemming.

Aan=Groep
     Volg.=Pijl-omlaag(Verznd=Yes)
  4. Voer indien nodig kleurmodus, resolutie, bestandstype en compressietype in en druk op [Yes].

Kleur   Grijs   Z-W
     Pijl-links,Pijl-rechts & Yes
  5. Voer indien nodig de onderdelen voor het specificeren van het origineel in en druk op [Yes].

*ADF(A4Liggend)  E.GI(A4Liggend)
     Scan=Yes  (Form.=Pijl-omlaag)

afbeelding toetsen bedieningspaneel

Het scannen begint.

6. Als u meer originelen wilt verzenden, plaatst u deze in het apparaat en drukt u op [Yes].

Herhaal deze stap tot u alle originelen heeft gescand.

Als bij het plaatsen van extra originelen het apparaat 1 minuut niet wordt gebruikt, wordt de taak geannuleerd.

Volg. pag.?(A4LiggendStaand
     Scan=Yes  (End=No)
    *Taak geannuleerd*
    abc@abc.company.com
  7. Nadat alle originelen zijn gescand, drukt u op [No].

Volg. pag.?(A4LiggendStaand
     Scan=Yes(Einde=Nee)
  8. Druk op [Zwart-witafdruk].

afbeelding toetsen bedieningspaneel

Het verzenden begint.

Bestandsnaam

Bij het verzenden van scanbestanden wordt automatisch een bestandsnaam gegenereerd door het apparaat. De bestandsnaam heeft de volgende vorm:

Bestandsnaam: xxxx_JJMMDDuummss_xx.extensie

• xxxx: Naam afzender

• JJ: Jaar

• MM: Maand

• DD: Dag

• uu: Uur

• mm: Minuten

• ss: Seconden

• xx: Bestandsnummer

Afhankelijk van de tekens (\, /, :, *, ?, ", <, >, |, spatie) die voor de naam van de afzender zijn gebruikt, bevat de bestandsnaam mogelijk geen afzendernaam. Als dit het geval is, ziet de bestandsnaam er als volgt uit: "JJMMDDuummss_xx.extensie".