Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Het bestandstype instellen

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u het bestandstype instelt van het document dat u wilt verzenden.

U kunt het bestandstype instellen van documenten die u per e-mail of naar FTP verzendt.

U kunt een van de volgende bestandstypen selecteren:

U kunt JPEG of PDF alleen selecteren als het origineeltype op [Kleur] of [Grijs] is ingesteld.

U kunt TIFF of PDF alleen selecteren als het origineeltype op [Z-W] is ingesteld.

1. Druk op [Pijl-links] of [Pijl-rechts] om een bestandstype te selecteren en druk vervolgens op [Yes].

Druk op [Pijl-omlaag] voor het instellen van het codeermethode.

*TIFF    PDF       Pijl-omhoog
     Pijl-links,Pijl-rechts(Verzenden=Yes)Pijl-omlaag