Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Voordat u scanbestanden naar FTP verzendt

In dit gedeelte wordt de functie voor het verzenden van scanbestanden naar FTP beschreven.

indeling

1. Dit apparaat

U kunt scanbestanden naar FTP-servermappen verzenden.

Voor het verzenden van scanbestanden naar FTP-servermappen gebruikt u het FTP-protocol.

2. FTP-server

De FTP-server is een server die bestandsoverdrachtdiensten aanbiedt aan computers op het netwerk. Verzonden bestanden worden op deze server opgeslagen.

3. Clientcomputer

U kunt gescande bestanden die vanaf een computer op een FTP-server zijn opgeslagen doorbladeren. Voor verbinding met FTP-servers moet u een FTP-clientprogramma op de computer hebben.