Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Basisprocedure voor het scannen van bestanden met de TWAIN-scanner

In dit gedeelte worden de basisprocedures voor het scannen met de TWAIN-scanner beschreven.

Belangrijk

In de onderstaande procedure wordt als voorbeeld met Windows XP en DeskTopBinder Lite gewerkt. DeskTopBinder Lt wordt niet meegeleverd met dit apparaat. Als u PageManager wilt gebruiken, raadpleegt u de handleiding die bij PageManager is geleverd.

1. Wijs in het menu [Start] naar [Programma's], wijs naar [DeskTopBinder], en klik vervolgens op [DeskTopBinder].

2. Klik in het menu [Extra] op [Scannerinstellingen...].

3. Klik op [Scannerstuurprogramma selecteren...].

4. Selecteer de naam van het apparaat dat u wilt gebruiken in de lijst en klik op [Selecteren...].

5. Klik op [OK].

6. Plaats de originelen.

7. In het menu [Bestand] wijst u naar [Document toevoegen] en klikt u op [Scannen...]. Het dialoogvenster voor het scannen wordt weergegeven.

U kunt ook op afbeelding op het scherm klikken.

Een dialoogvenster voor het besturen van een scanner via het TWAIN-stuurprogramma wordt het scandialoogvenster genoemd.

8. Voer instellingen in voor zaken als origineeltype, scantype en origineelrichting.

Raadpleeg de Help-functie van het TWAIN-stuurprogramma voor meer informatie.

9. Klik in het scandialoogvenster op [Scannen...].

Als u meer originelen wilt scannen, plaatst u het volgende origineel en klikt u op [Scannen].

Als u geen originelen meer wilt scannen, klikt u op [Sluiten].

10. Klik in het menu [Bestand] op [Afsluiten].

11. Controleer de bestandsnaam en klik vervolgens op [OK].

De DeskTopBinder-viewer wordt gesloten en het beeld wordt opgeslagen in DeskTopBinder Lite.