Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Omschrijving van de TWAIN-scanfunctie

In dit gedeelte wordt de TWAIN-scanner beschreven.

U kunt de apparatuur aansluiten via USB 2.0 of via ethernet.

Belangrijk

indeling

indeling

1. Dit apparaat

Scant een origineel na het ontvangen van een scaninstructie van een clientcomputer, waarna het scanbestand naar de computer wordt verzonden.

2. Clientcomputer

Geeft de scaninstellingen door en beheert de scanner met een toepassing, zoals DeskTopBinder Lite, die de TWAIN-scanner ondersteunt. Ontvangt de door het apparaat gescande bestanden en geeft deze weer met een toepassing die de TWAIN-scanner ondersteunt.