Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Origineelrichting TWAIN-scanner

Voor het juist weergeven van de verticale richting van het gescande origineel op een computer, moeten de plaatsing van het origineel en de instellingen in het scandialoogvenster overeenkomen. Zorg ervoor dat u het origineel in de richting Liggend plaatst.

1. Open het scandialoogvenster.

2. Selecteer in het gebied [Scanmethode orig.] waar het origineel wordt geplaatst.

3. Selecteer [Uit], [Rechts 90°] of [Links 90°] in het vak [Rotering].

In de volgende tabel ziet u de relatie tussen de origineelrichting en de instellingen in het scandialoogvenster:

Originelen op de glasplaat plaatsen

Originelen

Knop dialoogvenster TWAIN-scanner

Verticaal

Deze richting is de standaardinstelling van het TWAIN-stuurprogramma. Normaal plaats u originelen in deze richting.

afbeelding

[Uit]

Horizontaal

afbeelding

[Links 90°].