Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Openen vanuit een Toepassing

Als u het dialoogvenster Printereigenschappen vanuit een toepassing opent, worden de fabrieksinstellingen weergegeven. Wijzig de instellingen naar wens en ga door met afdrukken.

De hier doorgevoerde wijzigingen gelden alleen voor die toepassing en alleen zo lang de toepassing open blijft.

Sommige toepassingen wijzigen automatisch de instellingen voor de printereigenschappen.

De volgende procedure is een voorbeeld voor het programma Paint (inbegrepen in het standaard Windows-pakket).

Hoe het dialoogvenster Printereigenschappen geopend moet worden, hangt af van de toepassing. Voor de meeste toepassingen geldt dat het dialoogvenster Printereigenschappen kan worden geopend door te klikken op [Afdrukken...] of [Pagina-instelling...] in het menu [Bestand] en door vervolgens op [Eigenschappen] (Windows XP, Windows Server 2003: [Voorkeursinstellingen]) te klikken. Raadpleeg de Help-functie van de toepassing voor meer informatie.

1. In het menu [Bestand] klikt u op [Afdrukken...].

2. In de lijst Naam selecteert u de naam van deze printer en klikt u vervolgens op Eigenschappen (Windows XP, Windows Server 2003: Voorkeursinstellingen).

Het dialoogvenster Printereigenschappen (Windows XP, Windows Server 2003: het dialoogvenster [Voorkeursinstellingen afdrukken]) wordt weergegeven.