Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Het dialoogvenster Voorkeursinstellingen voor afdrukken openen

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u het dialoogvenster [Voorkeursinstellingen voor afdrukken] opent vanuit het venster [Printers en faxapparaten].

Afhankelijk van de instellingen van het besturingssysteem, kan de werkelijke procedure afwijken.

1. In het menu [Start] klikt u op [Printers en faxapparaten].

2. Klik op het pictogram van de printer en klik dan op [Voorkeursinstellingen voor afdrukken...] in het menu [Bestand].

Het dialoogvenster Voorkeursinstellingen voor afdrukken wordt weergegeven.