Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Twee typen dialoogvenster Printereigenschappen

Er zijn twee soorten dialoogvensters met printereigenschappen: [Aang. Instelling] en [Meerdere tabbl.]. Standaard is [Aang. Instelling].

Het dialoogvenster met printereigenschappen dat in deze handleiding wordt weergegeven, is het dialoogvenster bij de modus [Aang. Instelling].

Als u de standaard [Aang. Instelling] wilt wijzigen in [Meerdere tabbl.], doet u het volgende:

1. Klik op het tabblad [Printerconfiguratie].

2. Klik op [Meerdere tabbl.] in het gebied [Venstertype].

3. Klik op [OK].

Verwijzing

Verwante onderwerpen

Het Dialoogvenster printereigenschappen openen
Het dialoogvenster Voorkeursinstellingen voor afdrukken openen
Openen vanuit een Toepassing