Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

[I/O TYPE] opgeven

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u de interface-instellingen voor het TWAIN-stuurprogramma invoert.

1. Start het TWAIN-stuurprogramma.

2. Schakel het selectievakje [Netwerk] en [Aut] in en klik vervolgens op [Zoeken].

Het netwerk wordt door de computer doorzocht op beschikbare apparaten.

Als u het selectievakje [Specif.] inschakelt, voert u het IP-adres van het apparaat in en klikt u op [OK]. Als u het selectievakje [Specif.] heeft ingeschakeld, gaat u verder met stap 5..

3. Klik op [Stop].

4. Selecteer het IP-adres van het apparaat in de vervolgkeuzelijst en klik op [Verbin.].

5. Klik op [OK].

Het bevestigingsscherm wordt gesloten.