Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Achterkant apparaat

Dit is een achteraanzicht van het apparaat.

indeling

1. Knop paneel duplexeenheid

Druk deze in om het paneel van de duplexeenheid te openen.

2. Paneel aansluiting

Open dit paneel voor het plaatsen van de netwerkkaart.

3. Vergrendelingen duplexeenheid

Gebruik deze om de duplexeenheid te vergrendelen of ontgrendelen bij het plaatsen of verwijderen.

4. Netsnoer

Steek de stekker van het netsnoer in het stopcontact.

afbeelding: Sluit het ene uiteinde van het netsnoer aan op de stroomaansluiting van de printer en steek het andere uiteinde in een stopcontact.

Sluit de aardekabel van het netsnoer rechtstreeks op een aarde-aansluiting aan.

5. Paneel inktverzameleenheid

Open dit paneel voor het vervangen van de inktverzameleenheid.

6. Paneel duplexeenheid

Open dit paneel om papier te verwijderen dat is vastgelopen in de duplexeenheid.

7. USB-sleuf

Sluit de USB-kabel van de computer hier aan.

8. Ethernetpoort

Als de optionele netwerkkaart is geplaatst, sluit u hierop de ethernetkabel aan.

9. Ventilator

Hier wordt lucht geventileerd om te voorkomen dat het apparaat te warm wordt. Laat de ventilatie-opening vrij. Als het apparaat te warm wordt, kan deze defect raken.

10. Papierinvoerwiel

Gebruik dit wiel om papier te verwijderen dat is vastgelopen rondom de geleiderplaat.

11. Duplexeenheid

Draait het papier om tijdens dubbelzijdig afdrukken.

12. Geleiderplaat

Open deze om papier te verwijderen dat is vastgelopen in het apparaat.