Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Behuizing

Dit is een vooraanzicht van het apparaat.

indeling

1. Scanner

Deze opent u voor toegang tot de envelopkiezer en de transportvergrendeling. Houdt deze tijdens het afdrukken gesloten. Als er een papierstoring optreedt, tilt u de scanner op voor het verwijderen van vastgelopen papier.

2. Envelopkiezer

Zet de hendel voor enveloppen in de achterste stand afbeelding; voor alle andere toepassingen zet u de hendel in de voorste stand Staand.

3. Printcartridge (geel)

4. Printcartridge (magenta)

5. Printcartridge (cyaan)

6. Printcartridge (zwart)

7. Rechter voorpaneel

Laat deze klep gesloten tijdens afdrukken. Open dit om printcartridges te installeren of te vervangen.

8. Lade 1

Plaats het papier hier.

9. Verlenging uitvoerlade

Trek deze uit om te voorkomen dat er afdrukken vallen.

10. Papieruitvoerlade

Hierin worden de afdrukken uitgevoerd.

11. Transportvergrendeling

Hiermee vergrendelt u het binnenste van de scanner voor het verplaatsen van het apparaat.

12. Vrijgavehendel scanner

Trek aan deze hendel als u de scanner wilt optillen.

13. Glasplaatdeksel

Leg dit deksel over het origineel.

14. Glasplaat

Plaats originelen met de bedrukte kant naar beneden voor kopiëren.