Energiebesparende functies

Als dit apparaat gedurende een bepaalde tijd niet wordt gebruikt of als op [Energiesp.] (Illustratie van pictogram) wordt gedrukt, schakelt het over naar de slaapstand om het elektriciteitsverbruik nog verder te verlagen. Dit wordt de 'slaapstand' genoemd.

• De standaard wachttijd dat het apparaat wacht voordat de slaapstand wordt geactiveerd, is één minuut.

• Vanuit de slaapstand kan het apparaat taken van computers afdrukken en faxberichten ontvangen.

• Hoelang het duurt voordat de printer herstelt van de energiespaarfuncties en laag stroomverbruik in de slaapstand, verschilt per printer.

pictogram Regio A (voornamelijk Europa)

Modelnaam

Stroomverbruik

Tijd om te herstellen van de slaapstand

Duplexfunctie*1

IM C300

0,65 W

7,7 seconden

Standaard

IM C300F

0,66 W

7,7 seconden

Standaard

IM C400F

0,65 W

8,0 seconden

Standaard

IM C400SRF

0,65 W

8,2 seconden

Standaard

pictogram Regio A (voornamelijk Azië)

Modelnaam

Stroomverbruik

Tijd om te herstellen van de slaapstand

Duplexfunctie*1

IM C300

0,65 W

7,7 seconden

Standaard

IM C300F

0,66 W

7,7 seconden

Standaard

IM C400F

0,65 W

8,0 seconden

Standaard

Regio B pictogram (voornamelijk in Noord-Amerika)

Modelnaam

Stroomverbruik

Tijd om te herstellen van de slaapstand

Duplexfunctie*1

IM C300F

0,65 W

8,1 seconden

Standaard

IM C400F

0,65 W

8,0 seconden

Standaard

IM C400SRF

0,65 W

8,3 seconden

Standaard

*1 Behaalt ENERGY STAR-energiebesparingen. Het product voldoet volledig indien uitgerust met (of gebruikt met) een duplexlade en als de duplexfunctie is ingeschakeld.

Opmerking

• U kunt de tijdsduur tot het apparaat overschakelt naar de Slaapstand wijzigen bij [Timer slaapstand].

• Datum/Tijd/Timer

• Het kan langer duren dan de aangegeven tijd om tot de Slaapmodus over te gaan naar aanleiding van het type van Ingebouwde Software-architectuur toepassing geïnstalleerd in de machine.