Netwerkinstellingen configureren via een computer door middel van Web Image Monitor

Met de Web Image Monitor kunt u het IP-adres wijzigen of de instellingen van de DNS-server configureren via de internetbrowser op uw computer.

U hoeft het apparaat niet te gebruiken en kunt twee of meer instellingen op hetzelfde scherm configureren.

Web Image Monitor gebruiken

Volg de volgende procedure om het IP-adres te wijzigen door middel van de Web Image Monitor.

1Open de internetbrowser op de computer en voer "http://(IP-adres van het apparaat) of (host-naam)/" in op de adresbalk om toegang te verkrijgen tot het apparaat.

2Klik bovenaan op de Web Image Monitor op [Login], voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in om in te loggen en klik vervolgens op [Login].

Log in op het apparaat als beheerder.

Afbeelding internetbrowserscherm

3Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Configuratie].

4Configureer de netwerkinstellingen in de categorie "Netwerk".

Als u het IPv4-adres opgeeft, klik dan op [IPv6], vink [Active] aan bij IPv6 en vul vervolgens het adres in bij [Handmatig configuratie-adres].

5Klik na het voltooien van de procedure op [OK].

6Klik op [OK] om het apparaat opnieuw te starten en sluit de internetbrowser op de computer.