De teller voor elke gebruiker controleren

Wanneer u gebruikersverificatie opgeeft op het apparaat, kunt u het afdrukvolume (tellerwaarde) voor elke gebruiker bevestigen. Wanneer u de afdrukfrequentie en gebruiksstatus van gebruikers controleert, kunt u deze functie voor kostenbeheer en werking van het apparaat gebruiken.

Er zijn twee soorten tellers mogelijk:

Teller voor functie

U kunt de gebruiksstatus van de kopieerapparaat-, printer- en scannerfunctie voor elke gebruikerscode controleren. Wanneer de gebruikerscodeverificatie wordt geactiveerd, werkt de teller.

Teller voor gebruik afdrukvolume

Gebruik afdrukvolume is de waarde waarmee het aantal afgedrukte pagina's wordt gekwantificeerd door weging van het papierformaat en de afgedrukte kleur.

Het maximale afdrukvolumegebruik per gebruiker opgeven

U kunt het gebruik afdrukvolume voor elke gebruiker en voor elke gebruikerscode controleren. Wanneer basisverificatie, Windows-verificatie, LDAP-verificatie of gebruikerscodeverificatie is geactiveerd, werkt de teller.

Tellerstand voor functie/gebruik afdrukvolume bevestigen/wissen/afdrukken

1Log in als beheerder op het apparaat via het bedieningspaneel.

Inloggen op het apparaat als beheerder

2Druk op het Home-scherm op [Instellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk in het instellingenscherm op [Teller].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op [Teller per gebruiker weerg./wissen/afdr.] en selecteer vervolgens een teller.

5Bevestig, wis of druk de tellerstanden af.

Afbeelding van bedieningspaneel

De teller wissen

1. Selecteer een gebruiker.

Als u de tellerstanden van alle gebruikers wilt wissen, selecteert u [Alles selecteren].

2. Druk op [Teller wissen].

3. Bevestig of selecteer het type teller en druk vervolgens op [OK].

De teller afdrukken

1. Selecteer een gebruiker.

Als u de tellerstanden van alle gebruikers wilt wissen, selecteert u [Alles selecteren].

2. Druk op [Tellerlijst afdrukken].

3. Bevestig of selecteer het type teller en druk vervolgens op [OK].

6Druk driemaal op [Sluiten].

7Druk op [Home] (Afbeelding van bedieningspaneel), en log vervolgens uit bij het apparaat.