Audio

In dit gedeelte worden de instellingen in [Geluid] onder [Systeeminstellingen] beschreven.

Het instellingenscherm gebruiken

Instellingsitems

Omschrijving

Volume

Hier kunt u het volume van het op het apparaat afgespeelde geluid aanpassen.

• Standaardinstelling: [5]

Touch-/meldingsgeluid

Geef het geluidspatroon aan voor als op het scherm wordt gedrukt.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Geluid ongeldige bewerking

Hier kunt u het geluidspatroon opgeven voor als een ongeldige bewerking wordt uitgevoerd.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Geluid bewerking voltooid

Hier kunt u het geluidspatroon opgeven voor als een bewerking is voltooid.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Kopie: Geluid taak gereed

Geef het geluidspatroon aan voor als het kopiëren is voltooid.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Geluid fax afdrukken voltooid

Geef het geluidspatroon aan voor als het afdrukken van een fax is voltooid.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Geluid faxverzending beëindigd

Hier kunt u het geluidspatroon opgeven voor als een faxverzending is voltooid.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Geluid faxverzending beëindigd

Hier kunt u het geluidspatroon opgeven voor als een faxontvangst is voltooid.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Inloggeluid

Hier kunt u het geluidspatroon opgeven voor als er wordt ingelogd.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Uitloggeluid

Hier kunt u het geluidspatroon opgeven voor als er wordt uitgelogd.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Opwarmingsgeluid

Hier kunt u het geluidspatroon opgeven voor als het apparaat gereed is voor gebruik.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Geluid voor automatisch resetten

Hier kunt u het geluidspatroon opgeven voor als er gedurende een bepaalde periode geen bewerking is uitgevoerd.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Geluid voorzichtigmelding

Hier kunt u het geluidspatroon opgeven voor situaties zoals geen papier meer in lade.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Kopie: Geluid origineel vergeten

Geef het geluidspatroon aan voor als een te kopiëren origineel nog op het apparaat ligt.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Scanner: Geluid origineel vergeten

Geef het geluidspatroon aan voor als het te scannen origineel nog op het apparaat ligt.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Fax: Geluid origineel vergeten

Geef het geluidspatroon op voor als een per fax te verzenden origineel op het apparaat blijft liggen.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Geluid waarschuwingsmelding

Hier kunt u het geluidspatroon opgeven voor als een bewerking is onderbroken.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Geluid blanco pagina gedetecteerd

Hier kunt u het geluidspatroon opgeven voor als een gescand document blanco is.

• Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Geluidsvolume aanpassen (fax)

Pas het volume van het geluid aan dat door de luidspreker wordt uitgezonden wanneer u op Direct kiezen drukt of terwijl een verzending of ontvangst bezig is.

• Direct kiezen-modus

• Bij verzending

• Bij ontvangst

• Bij bellen