Overige (Scannereigenschappen)

In dit gedeelte worden de instellingen voor [Overige] onder [Scannereigenschappen] beschreven.

Het instellingenscherm gebruiken

Adresboekinstellingen

Instellingsitems

Omschrijving

Titel veranderen

Geef een titel op om de bestemmingen in het adresboek te classificeren, zodat u gemakkelijker een bestemming kunt vinden.

• Standaardinstelling: [Titel 1]

Bestemming zoeken

Selecteer het adresboek om te zoeken in het adresboek van het apparaat en het adresboek op de LDAP-server.

• Standaardinstelling: [Adresboek]

Prioriteit: Weergave 1 bestemmingslijst

(Deze instellingsoptie is alleen ingeschakeld wanneer [Scanner (klassiek)] wordt gebruikt.)

Geef het type bestemmingslijst op dat op het scannerscherm moet worden weergegeven.

• Standaardinstelling: [E-mail/Map]

Prioriteit: Weergave 2 bestemmingslijst

Selecteer of een e-mailbestemming of mapbestemming moet worden weergegeven wanneer het scannerscherm wordt weergegeven.

• Standaardinstelling: [E-mailadres]

Adres van ingelogde gebr. prioriteit

Selecteer of het e-mailadres van de ingelogde gebruiker moet worden opgegeven als bestemming wanneer gebruikersverificatie op het apparaat is geactiveerd.

• Standaardinstelling: [Uit]

Programma-instelling voor bestemmingen

Selecteer of de bestemmingsinformatie in het adresboek moet worden opgenomen bij het programmeren van een item.

• Standaardinstelling: [Bestemmingen uitsluiten]

Externe verificatie: Overschrijfinstelling mappad

Geef aan of het adresboek op het apparaat moet worden overschreven met de mapinformatie van de ingelogde gebruiker die op de LDAP-server is geregistreerd.

• Standaardinstelling: [Niet overschrijven]

Geschiedenisinstellingen

Instellingsitems

Omschrijving

Scanrecords afdrukken & verwijderen

Geef op hoe het afdrukken moet worden uitgevoerd wanneer het aantal items in de verzendgeschiedenis het maximumaantal van 250 bereikt.

• Alles verw. en afdr

Druk alle items af en wis de verzendgeschiedenis. Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen worden de items mogelijk niet afgedrukt.

• Niet afdruk: Oudste verwijd.

Het oudste item wordt verwijderd wanneer een nieuw item aan de geschiedenis wordt toegevoegd.

• Niet afdr: Verz. uitschak.

Verzending is onmogelijk nadat het aantal items het maximumaantal heeft bereikt. Verzending is mogelijk na het afdrukken van de geschiedenis met [Scanrecords afdrukken] of deze te wissen met [Scanrecords verwijderen].

• Standaard: [Alles afdruk. en verw.]

Scanrecords afdrukken

Selecteer dit om alle verzendgeschiedenis na het afdrukken te wissen.

Scanrecords verwijderen

Selecteer dit om alle verzendgeschiedenis zonder af te drukken te wissen.

Laatste bestemmingen verwijderen

Selecteer dit om alle verzendgeschiedenis te wissen.

Scanrecords zonder rechten

(Deze instellingsoptie is ongeldig wanneer [Scanner (klassiek)] wordt gebruikt.)

Geef aan of u de scantaken van gebruikers anders dan ingelogde gebruikers wilt weergeven met een asterisk in Scannerrecords.

• Vervangen met asterisks

Scantaken van gebruikers anders dan de ingelogde gebruiker worden weergegeven, maar zijn in Scannerrecords voorzien van een asterisk.

• Niet weergegeven

Alleen de scantaken van de ingelogde gebruiker zijn zichtbaar in Scannerrecords.

• Standaard: [Vervang. door sterretjes]

WSD-/DSM-instellingen

Instellingsitems

Omschrijving

WSD of DSM gebruiken

(Deze instellingsoptie is alleen ingeschakeld wanneer [Scanner (klassiek)] wordt gebruikt.)

Selecteer of u de WSD- of DSM-functie wilt gebruiken.

• Standaardinstelling: [Niet gebruiken]

Een bestemmingslijst die geen DSM is gebruiken

(Deze instellingsoptie is alleen ingeschakeld wanneer [Scanner (klassiek)] wordt gebruikt.)

Selecteer of u een andere bestemmingslijst wilt gebruiken dan die van DSM wanneer u de DSM-functie gebruikt.

• Standaardinstelling: [Beschikbaar]

WSD Bestemmingslijst weergeven

(Deze instellingsoptie is alleen ingeschakeld wanneer [Scanner (klassiek)] wordt gebruikt.)

Selecteer of u de WSD bestemmingslijst wilt weergeven op het scanscherm.

• Standaardinstelling: [Niet weergeven]

WSD scanopdracht verbieden

Selecteer of u gebruik van de WSD-scanner vanaf de computer wilt verbieden.

• Standaardinstelling: [Verbieden]