XPS-menu

In dit gedeelte worden de instellingen in het [XPS-menu] onder [Printereigenschappen] beschreven.

Het instellingenscherm gebruiken

• Steek de XPS-kaart in het apparaat.

pictogram Regio A (voornamelijk Europa)

• De XPS-kaart is niet beschikbaar.

Instellingsitems

Omschrijving

Resolutie

U kunt de resolutie aangeven in dots per inch.

• Standaardinstelling: [600 dpi (Standaard)]

Toner besparen

U kunt aangeven of het inktverbruik bij het afdrukken moet worden beperkt.

• Standaardinstelling: [Uit]

Kleurprofiel

U kunt het kleurprofiel opgeven volgens de gegevens die moeten worden afgedrukt.

• Standaardinstelling: [Autom.]

Kleurmodelmethode

U kunt aangeven of u kleur of zwart-wit als kleurmodelmethode wilt gebruiken.

• Standaardinstelling: [Kleur]

Grijsreproductie

U kunt opgeven welke kleurentoner wordt gebruikt om het zwarte en grijze gedeelte af te drukken.

• Standaardinstelling: [Zwart/grijs door K (zwart)]