Gegevensbeheer/Onderhoud

In dit gedeelte worden de instellingen beschreven in [Gegevensbeheer/Onderhoud] onder [Printereigenschappen] beschreven.

Het instellingenscherm gebruiken

Afdruktaken

Instellingsitems

Omschrijving

Tijd. tak verwd

U kunt alle testafdrukbestanden, beveiligde afdrukbestanden en uitgestelde afdrukbestanden die tijdelijk op dit apparaat zijn opgeslagen, verwijderen.

Opgesl tkn verw

U kunt de opgeslagen afdrukbestanden verwijderen die op dit apparaat zijn opgeslagen.

Tijdelijke afdruktaken automatisch verwijderen

U kunt selecteren of alle bestanden voor testafdruk, beveiligde afdruk en uitgestelde afdruk die tijdelijk op dit apparaat zijn opgeslagen, automatisch moeten worden verwijderd. Uitgestelde afdrukbestanden met een geldige afdruktijd kunnen niet automatisch worden verwijderd.

Als u [Aan] selecteert, kunt u maximaal 200 uur instellen voor het automatisch verwijderen van bestanden.

• Standaardinstelling: [Uit]

Opgeslagen afdruktaken automatisch verwijderen

U kunt selecteren of opgeslagen afdrukbestanden die op het apparaat zijn opgeslagen, automatisch moeten worden verwijderd.

Als u [Aan] selecteert, kunt u maximaal 180 dagen opgeven voor het automatisch verwijderen van bestanden.

• Standaardinstelling: [Aan], [3] dagen

Afdruktaakfunctie

Wanneer [Documentserverfunction] van [Systeeminstellingen][Instellingen voor beheerder][Bestandsbeheer] op [Uit] is ingesteld, kunt u aangeven of het afdrukken van opgeslagen afdrukbestanden of bestanden die tijdelijk op het apparaat zijn opgeslagen op het printerstuurprogramma moeten worden uitgeschakeld.

• Standaardinstelling: [Zelfde als systeeminstellingen]

Taken niet afgedrukt omdat apparaat uit was

Het is mogelijk om aan te geven of uitgestelde afdrukbestanden moeten worden afgedrukt als de opgegeven afdruktijd daarvan is verstreken als het apparaat wordt ingeschakeld.

Als u ervoor kiest om niet af te drukken, zijn uitgestelde-afdrukbestanden waarvan de opgegeven afdruktijd al is verstreken ongeldig en worden ze [Tijdelijke afdruktaken autom. verwijderen].

• Standaardinstelling: [Niet afdrukken]

Directe afdruktaken beperken

Dit beperkt de afdrukbestanden die zijn opgegeven voor [Normale afdruk], [Testafdruk] of [Opslaan en Afdrukken] onder [Afdrukmodus] in het printerstuurprogramma. U kunt aangeven of deze bestanden in het apparaat moeten worden opgeslagen zonder te worden afgedrukt of om het afdrukken te annuleren. Dit helpt voorkomen dat het uitgevoerde papier in de lade achterblijft, waardoor verwarring ontstaat.

• Standaardinstelling: [Uit]

Taken autom. opslaan zonder gebruikersverificatie-informatie

Als [Taken autom. opsl.] wordt geselecteerd op [Directe afdruktaken beperken] en het apparaat is gespecificeerd om gebruikers de verrifiëren, specificeer om automatisch taken op te slaan zonder gebruikersverificatiegegevens.

• Standaardinstelling: [Uit]

Oorspronkelijk scherm schakelen

U kunt opgeven welk scherm moet worden weergegeven, takenlijst of afdruktaken, wanneer u op [Printer (klassiek)] drukt.

• Standaardinstelling: [Takenlijst]

Afbeeldingsaanpassing

Instellingsitems

Omschrijving

4-kleuren grafische modus

U kunt de optimale CMYK-tonercombinatie schakelen. Als u het vervagen van tekst of lijnen wilt voorkomen, wijzigt u de instelling in [Tekstprioriteit].

• Standaardinstelling: [Foto prioriteit]

Beheerderstoepass.

Instellingsitems

Omschrijving

Lijst-/testafdruk verbieden

U kunt opgeven of de testafdruk door onbevoegde gebruikers moet worden verboden wanneer beheerdersverificatie is geactiveerd.

• Standaardinstelling: [Uit]

Afdr. autom. annul. als kaart mist/geen eenh

Hier kunt u opgeven of het bevestigingsscherm moet worden weergegeven voordat het afdrukken start wanneer de sleutelkaart wordt geplaatst. Op het bevestigingsscherm wordt het bericht om het gebruik te bevestigen van het resterende punt op de keycard wordt weergegeven.

• Standaardinstelling: [Uit]