De parameterinstellingen wijzigen

"Parameters" verwijzen naar de schakelaars die verschillende functies in de faxfunctie configureren. U kunt gedetailleerde instellingen opgeven met betrekking tot het gedrag van het apparaat bij het afdrukken van een ontvangen fax, of bij het verzenden of ontvangen van een fax.

Zo gaat u te werk op het scherm met parameterinstellingen

Elke schakelaar van een parameter 8 "bits" van [0] tot [7], en een functie wordt aan elk bitsnummer toegewezen. Om de instelling te wijzigen, drukt u op elk bitsnummer en wijzigt u de huidige waarde in "0" of "1".

Afbeelding van bedieningspaneel

Zie het volgende gedeelte wanneer u de instellingen configureert:

Lijst met parameterinstellingen

Belangrijk

• Voeg de optie toe om de functie te configureren of de functie in-/uit te schakelen voordat u elke schakelaar van een parameter wijzigt.

1Log in als apparaatbeheerder op het bedieningspaneel van het apparaat.

Inloggen op het apparaat als beheerder

2Druk op het Home-scherm op [Instellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

3In het scherm Instellingen drukt u op [Faxeigenschappen].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op [Gedetailleerde initiƫle instellingen][Parameterinstelling][Parameterinstelling].

5Druk op de schakelaar die moet worden gewijzigd.

Afbeelding van bedieningspaneel

6Druk op het bitsnummer dat moet worden gewijzigd en geef de huidige waarde op.

Afbeelding van bedieningspaneel

De waarde wordt gewijzigd in "1" of "0" elke keer dat u op het nummer drukt.

7Druk op [OK].

8Druk op [Sluiten].

9Druk op [Home] (Afbeelding van bedieningspaneel), en log vervolgens uit bij het apparaat.

Opmerking

• Als u de huidige waarden van de parameters wilt afdrukken waarvan vaak naar de instelling wordt verwezen, drukt u op [Faxeigenschappen][Gedetailleerde initiĆ«le instellingen][Parameterinstelling][Parameterinstelling: Lijst afdrukken]. Voor de waarde die ten opzichte van de standaardwaarde is gewijzigd, wordt "*" afgedrukt.