Apparaat-/bedieningspaneelinformatie

In dit gedeelte worden de instellingen voor [Apparaat-/bedieningspaneelinformatie] onder [Systeeminstellingen] beschreven.

Het instellingenscherm gebruiken

Firmwareversie

Instellingsitems

Omschrijving

Firmwareversie

Hiermee wordt de lijst met namen en versies weergegeven van de modules die kunnen worden bijgewerkt.

Over het bedieningspaneel

Instellingsitems

Omschrijving

Status

Toont het IP-adres, MAC-adres en andere informatie over netwerkinstellingen van het bedieningspaneel.

Wettelijke informatie

Toont informatie over de licenties die het systeem gebruikt.

Softwareversielijst

Softwareversielijst

Hiermee wordt de lijst met de software weergegeven die op het apparaat is geïnstalleerd.

Geschiedenis softwareversie

Hiermee wordt de geschiedenis weergegeven voor het bijwerken van de software.