Scaninstellingen

In dit gedeelte worden de instellingen op het tabblad [Scaninstellingen] onder [Faxeigenschappen] beschreven.

Het instellingenscherm gebruiken

Instellingsitems

Omschrijving

Scanformaat registreren/wijzigen/verwijderen

U kunt maximaal 2 aangepaste scanformaten programmeren.

Een origineel van aangepast formaat verzenden per fax

Wachttijd voor volgend origineel: Glasplaat

Geef op hoe lang het apparaat wacht voordat het volgende blad in het origineel op het apparaat wordt geplaatst wanneer een origineel op de glasplaat wordt gescand om via geheugenverzending te worden verzonden. De pagina's die al zijn gescand, worden verzonden wanneer de opgegeven tijd is verstreken.

• Standaardinstelling: [60 seconden]