GebruikershandleidingIM C300/C300F/C300FLT/C400F/C400SRF/C400FLT

Papier/Papierinvoer

In dit gedeelte worden de instellingen voor [Papier/Papierinvoer] onder [Kopieerapparaat-/Documentservereigenschappen] beschreven.

Het instellingenscherm gebruiken

Instellingsitems

Omschrijving

Papierweergave

U kunt opgeven of u de toetsen voor papiertypen wilt weergeven of verbergen op het documentafdrukscherm van het documentserverscherm. De weergave hieronder is een voorbeeld wanneer de instelling wordt gewijzigd van [Weergeven] naar [Verbergen].

Afbeelding van bedieningspaneel
  • Standaardinstelling: [Weergeven]

Automatische ladewisseling

Als papier van dezelfde maat en type is geladen in twee of meer lades, schakelt het apparaat automatisch over naar de andere lade als de eerste lade leeg is (Auto Tray Switching).

  • Standaardinstelling: [Aan]

Papierinstellingen handinvoer weergeven

U kunt aangeven of het scherm Papierinstelling voor de handinvoer moet worden weergegeven wanneer u de handinvoer selecteert bij [Papierformaat/Papiertype].

  • Standaardinstelling: [Autom. weergeven]

Papierinstellingen voor handinvoer weergeven

U kunt aangeven of het scherm Papierselectie voor de handinvoer moet worden weergegeven wanneer u het papier in de handinvoer plaatst.

  • Standaardinstelling: [Autom. weergeven]

Pap.storing in handinv. voorkomen

U kunt instellen hoe het apparaat reageert als het op het bedieningspaneel geselecteerde papierformaat afwijkt van het papier dat in de handinvoerlade is geplaatst.

Als u [Aan] opgeeft, wordt er een bericht weergegeven na het kopiƫren van de eerste pagina van het origineel. Plaats het juiste papierformaat in de handinvoerlade en druk vervolgens op [Start] om de eerste pagina van de originelen te kopiƫren.

  • Standaardinstelling: [Uit]

Briefpapierinstelling

U kunt aangeven of briefpapier moet worden gebruikt.

Wanneer u [Ja] opgeeft, wordt het papier niet gedraaid om te voorkomen dat er in een verkeerde afdrukrichting op briefpapier wordt gekopieerd.

  • Standaardinstelling: [Nee]