De automatisch geregistreerde gebruikersinformatie beheren

De persoonlijke informatie van gebruikers die inloggen via Windows- of LDAP-verificatie, wordt automatisch in het adresboek opgeslagen. U kunt aangeven of andere informatie moet worden overgedragen, zoals een mapbestemming en een faxnummer van andere geregistreerde gebruikers.

Automatisch geregistreerde items

• Log-in gebruikersnaam/log-in wachtwoord

• Registratienr.

• Naam (als deze informatie niet kan worden opgehaald, wordt de log-in gebruikersnaam geregistreerd.)

• Toetsweergave (als deze informatie niet kan worden opgehaald, wordt de log-in gebruikersnaam geregistreerd.)

• E-mailadres (als deze informatie niet kan worden opgehaald, wordt er geen informatie geregistreerd.)

• Machtigingen voor beveiligd(e) bestand(en) voor gebruikers/groepen

Opmerking

• Bij het opgeven van gegevensoverdracht van andere geregistreerde gebruikers worden de gegevens bij Machtigingen voor beveiligd(e) bestand(en) voor gebruikers/groepen overschreven door de automatisch geregistreerde informatie.

• U kunt aangeven om oude gebruikersaccounts automatisch te verwijderen als de hoeveelheid gegevens die in het adresboek is geregistreerd de limiet heeft bereikt.

• U kunt ook alle gegevens in het adresboek verwijderen door op [Adresboek][Beheer][Alle gegevens uit het adresboek verwijderen].

De gegevens van een opgegeven gebruiker overdragen

U kunt opgeven om de informatie over te dragen die niet automatisch wordt geregistreerd van andere geregistreerde gebruikers. Geef het registratienummer op van de gebruiker van wie de gegevens zijn overgedragen.

Als u de gegevens van een opgegeven gebruiker wilt overdragen, moet u Windows-verificatie of LDAP-verificatie activeren.

Gebruikers verifiëren voor gebruik van het apparaat (gebruikersverificatie)

1Log in als gebruikersbeheerder op het bedieningspaneel op het apparaat.

Inloggen op het apparaat als beheerder

2Druk op het Home-scherm op [Adresboek].

Afbeelding van bedieningspaneel

3In het scherm Adressboek drukt u op [Beheer].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op [Instelling gegevensoverdracht voor automatische registratie van adresboek]

5In de lijst naast Gegevensoverdracht selecteert u [Aan] en voert u vervolgens het registratienummer in van de gebruiker wiens gegevens worden overgedragen.

Afbeelding van bedieningspaneel

6Druk op [OK].

7Druk twee keer op [Afsluiten].

8Wanneer het bevestigingsdialoogvenster wordt weergegeven, drukt u op [OK], en logt u vervolgens uit bij het apparaat.

Gegevens in het adresboek automatisch verwijderen

U kunt oude gebruikersaccounts automatisch verwijderen om een nieuwe gebruiker te registreren.

Als u gegevens in het adresboek automatisch wilt overdragen, moet u Windows-verificatie of LDAP-verificatie activeren.

Gebruikers verifiëren voor gebruik van het apparaat (gebruikersverificatie)

1Log in als gebruikersbeheerder op het bedieningspaneel op het apparaat.

Inloggen op het apparaat als beheerder

2Druk op het Home-scherm op [Adresboek].

Afbeelding van bedieningspaneel

3In het scherm Adressboek drukt u op [Beheer].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op [Gebruiker autom. uit adresboek verwijd.].

5Selecteer [Aan].

Afbeelding van bedieningspaneel

6Druk op [OK].

7Druk tweemaal op [Afsluiten] en log vervolgens uit bij het apparaat.