Gebruikerscodes registreren/wijzigen/verwijderen

Door gebruikerscodes in het adresboek te registreren, kunt u het afdrukvolume (het aantal pagina's dat is afgedrukt met de functies Kopiƫren, Fax, Printer en Scanner) per persoon bevestigen.

1Gebruikersverificatie uitschakelen of Gebruikerscodeverificatie opgeven.

Gebruikersverificatiemethode

Gebruikerscodeverificatie opgeven

2Log in als gebruikersbeheerder op het bedieningspaneel op het apparaat.

Inloggen op het apparaat als beheerder

3Druk op het Home-scherm op [Adresboek].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Selecteer een gebruiker in het scherm Adresboek en druk vervolgens op [Bewerken].

Afbeelding van bedieningspaneel

5Druk op het tabblad [Gebruikersbeheer/Overige][Gebruikersbeheer].

6Geef een gebruikerscode op bij Gebruikerscode.

Wanneer u een gebruikerscode wijzigt, verwijdert u de bestaande gebruikerscode en geeft u een nieuwe gebruikerscode op.

Wanneer u een gebruikerscode verwijdert, verwijdert u de bestaande gebruikerscode en gaat u verder met Stap 8.

Afbeelding van bedieningspaneel

7Druk op [Beschikbare functies/toepassingen] onder Gebruik beperken, en selecteer vervolgens de functies die u beschikbaar wilt stellen voor de gebruiker.

8Druk verschillende keren op [OK] tot het adresboekscherm wordt weergegeven.

9Druk op [Afsluiten], en log vervolgens uit bij het apparaat.

Opmerking

• Als u een gebruikerscode verwijdert, wordt ook het respectievelijke afdrukvolume gewist.